Europa-Park… og alle de andre hemmeligheder

Jeg er forlystelsessyg, det kommer vist ikke bag på nogen. Men over årene har min passion for forlystelsesparker fået gjort min familie lige så forlystelsestossede, hvilket betyder at vi, når vi planlægger ferier, planlægger ud fra hvilke parker der er åbne, hvilke nyheder parkerne byder på, hvilke parker vi ikke har besøgt og hvilke parker vi gerne vil besøge igen.

Lars Nielsen i Europa-Park
Lars Nielsen -mig- foran forlystelsen Poseidon i Europa-Park. I baggrunden ses rutschebanen Silverstar - en af Europas højeste og hurtigste.

Vi har netop bestilt første del af året sommerferie, som i år, foreløbig, kommer til at byde på et gensyn med tyske Europa-Park. Og netop dette giver mig anledning til at gøre lidt reklame for et lille projekt, som jeg sammen med min familie og et par gode venner arbejder på.

Der er omkring 300 forlystelsesparker i Europa, og lad os være ærlige. For danskerne er det nok mest Disneyland Paris, Hansapark og Liseberg som er mest kendt. Har du f.eks. nogensinde hørt om Europa-Park? Vidste du at hollandske Efteling er en af de mest besøgte parker i Europa? Og hvorfor er Port Aventura i Spanien et besøg værd?

Som forlystelsesnørd – ja, jeg vedgår gerne at være nørd – så bliver jeg ofte, af familie, venner, kolleger og bekendte spurgt om hvilke parker jeg kan anbefale og som ligger i nærheden af hvor netop deres ferie går hen. Med mere gennemsnitligt mere end to park-besøg pr. år er vi danskere nemlig rigtig glade for forlystelsesparker, og hvorfor så altid besøge de sammen parker som vi altid har gjort?

Projektet jeg arbejder på hedder slet og ret: www.forlystelseseksperten.dk . Her vil jeg sammen med min familie forsøge at komme nogle af alle spørgsmålene i forkøbet og informere og inspirere til nogle skønne oplevelser med familien i parker i ind- og udland.

Og bare lige så du ikke bliver skuffet når du nu om lidt klikker på linket herunder – for siden er som sagt under opbygning, og ligesom layoutet er ganske trist, så er der endnu heller ikke nogen parker at læse om… men hold øje med siden. Klik ind i ny og næ, så lover jeg at der nok skal komme mere indhold på :-)

Besøg siden her: www.forlystelseseksperten.dk

Godt nytår!