Flyv med over Shanghai Disneyland


16 juni i år åbner Shanghai Disneyland. Resortet beløber sig på svimlende 35 milliader kroner og vil dække et areal på næsten 4 km2 - altså næsten 50 gange større end Tivoli i København.

Shanghai DisneylandParken i sig selv bliver meget anderledes end Disneys øvrige parker. Den klassiske Main Street USA er forkortet, åbnet op med den store plads foran slottet og omdøbt til Mickey Avenue. Pladsen foran slottet, som iøvrigt bliver det største af alle Disney slotte, kommer til at bestå af et haveanlæg hvor blandt andet den kendte Dumbo karrusel kommer til at ligge, hvorved forpladsen, Gardens of Imaginations mere eller mindre kommer til at smelte sammen med Fantasyland bag slottet. Frontierland og Adventureland er skiftet ud med Adventure Isle og Treasure Cove - sidstnævnte et helt ny type piratområde kraftigt inspireret af de Caribiske Pirater.

Parken kommer som de øvrige Disneylande til at have et Tomorrowland, men her er også forandre idet Space Mountain har måttet vige pladsen for Tron rutchebanen.

Til Resortet vil der være to hoteller. Shanghai Disneyland Hotel og Toy Story Hotel.

Kan du ikke vente med at se hvordan parken kommer til at tage sig ud - så kan du på videoen herunder få et indtryk af parkens enorme størrelse, gennemførte design og magiske stemning.